Sundag workday

Färg Klipp Livet från min synvinkel
Söndag igen och idag är det en riktig workday. Inlämning på veckans uppgifter och sedan årsmöte på ridklubben där jag sitter i styrelsen.. För första gången sedan utbildningsstart så har jag lämnat in uppgifterna redan på förmiddagen istället för sent på kvällen som jag brukar. Inte för att jag gör allt i sista sekund, utan för att jag vill ha möjligheten att gå in och ändra innan jag lämnar in. Eftersom risken finns att mötet tar hela kvällen hade jag inte mycket annat val!

Färguppgifterna innehöll en folieslingning med balsam och en bottenfärg som skulle läggas på tid. Klippuppgifterna var en helform diagonal bak/konvex (upprepning av förra veckan) och helform diagonal framåt.


Diagonal framåt


Diagonal bak/konvex


Bottenfärg på 15 minuter


Folieslingor med balsam

Slingorna med utdraget folie

Igår kväll kom mamma hit och så la jag röda slingor i hennes mörkbruna hår, men det tog jag inga bilder på tyvärr. Jag la blonderingsslingor i underhåret först och sedan en röd/lila färg efteråt på de blekta slingorna. Jag la även fler röda slingor direkt på hennes bruna färg i överhåret och luggen för en mer dämpad färg. Resultatet blev förvånansvärt bra för att vara vanliga hemmafärgningsprodukter!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Underhållning en måndagkväll

Design Hår och skönhet Livet från min synvinkel
Dagen och gårdagen har jag ägnat åt något så roligt som.. städning. Jag har en viss tendens till att snöa in mig på annat, typ som frisöruppgifterna, och då förfaller min omgivning lite. I skrivande stund har jag tagit en kort paus för att slänga in lite bilder från i måndags kväll då jag med musik på hög volym försökte vara lite kreativ utan några direkta måsten, och lite olika uppsättningar blev reslutatet!

Jag har alltid haft lätt för att fläta osv, men när det blir upp mot 9flätor så krävs betydligt mer tanke bakom det hela.. men övning ger färdighet sägs det ju! Dockhåret är även otroligt svårtjobbat när det gäller frisyrer, det spretar åt alla håll trots både mousse och spray men det är sånt man får leva med tills man får tag på riktiga modeller (Om någon skulle vilja ställa upp så söker jag modeller för både klipp, färg och design. Bara att höra av sig!).
 
 


 
 


 


 
  
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Folieslingor

Färg
Såå idag har eftermiddagen ägnats åt folieslingor med balsam. Andra gången jag försökte mig på det, och jag blev precis lika imponerad över hur lång tid det tar att göra dem! Klockade mig själv, och det tog 1,5 timme att lägga slingorna. Herregud. Jaja, övning ger färdighet osv så bara att träna på :)

 
Ingen har kommenterat än bli den första!