Sundag workday

Färg Klipp Livet från min synvinkel
Söndag igen och idag är det en riktig workday. Inlämning på veckans uppgifter och sedan årsmöte på ridklubben där jag sitter i styrelsen.. För första gången sedan utbildningsstart så har jag lämnat in uppgifterna redan på förmiddagen istället för sent på kvällen som jag brukar. Inte för att jag gör allt i sista sekund, utan för att jag vill ha möjligheten att gå in och ändra innan jag lämnar in. Eftersom risken finns att mötet tar hela kvällen hade jag inte mycket annat val!

Färguppgifterna innehöll en folieslingning med balsam och en bottenfärg som skulle läggas på tid. Klippuppgifterna var en helform diagonal bak/konvex (upprepning av förra veckan) och helform diagonal framåt.


Diagonal framåt


Diagonal bak/konvex


Bottenfärg på 15 minuter


Folieslingor med balsam

Slingorna med utdraget folie

Igår kväll kom mamma hit och så la jag röda slingor i hennes mörkbruna hår, men det tog jag inga bilder på tyvärr. Jag la blonderingsslingor i underhåret först och sedan en röd/lila färg efteråt på de blekta slingorna. Jag la även fler röda slingor direkt på hennes bruna färg i överhåret och luggen för en mer dämpad färg. Resultatet blev förvånansvärt bra för att vara vanliga hemmafärgningsprodukter!

Kommentera inlägget här: